Chilion Beef Steak

560 315 Chilion

Chilion Beef Steak

Take 4-6, approximately 180-220 g, slices of beefsteak or sirloin. (If you take it directly from your fridge then leave it for some hours to reach room temperature).

One side with only pepper and salt, the other side with a thin layer of Habanero 4X.

Then heat the pan up to the max, and fry the side with the Habanero for 2 minutes without moving, or pushing the meat; then flip the side and fry that for an extra 1 minute (medium rare).

Leave the meat to rest for at least 15 minutes wrapped in aluminum foil so that it can slowly absorb that delicious gravy. It makes the meat even more tender and succulent.

Annak érdekében, hogy minél tökéletesebb marketing információkkal tudjuk ellátni látogatóinkat, weboldalunkon személyre szabott sütiket (cookies) használunk. Részletek

Cookie-k (sütik) kezelése: A weboldal böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. ( IP cím,látogatás időtartama,operációs rendszer, böngésző típusa stb). Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen.Az adatrögzítés további célja, felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget.Az elemzés során felmerült adatokat más információkkal nem kötjük össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszünk.Az érintettek köre, a weboldalt látogató valamennyi felhasználó. Az adatkezelés időtartama, törlésének határideje: az állandó cookie-k fájlként tárolódnak számítógépeden, vagy mobil eszközödön legfeljebb 12 hónapra. Az átmeneti cookie-k eltűnnek, ha bezárod az oldalt.

Bezár