3

Chilion Spareribs

Chilion Spareribs

Take some good quality meaty ribs, add salt and pepper then cover it with your preferred spices.

Heat the oven up to 180 degrees and before putting the meat in, pour 2,5 dl beer under it. Do not forget to cover it with aluminum foil.

Depending on the size of the meat, keep it in the oven for 2,5 – 3,5 hours so that it will become crispy and juicy. Let it cool then cut the ribs into pieces.

Mix the Chilion Habanero with some brown sugar or honey and coat the meat with a thick layer. Then heat up the oven to 220 degrees and make it crispy.

Personally, I recommend some dip sauces and steak potato as garnish. If you have the desire to boost it up even more, dip your meat in the Habanero 4X. You will never forget that dinner!

Annak érdekében, hogy minél tökéletesebb marketing információkkal tudjuk ellátni látogatóinkat, weboldalunkon személyre szabott sütiket (cookies) használunk. Részletek

Cookie-k (sütik) kezelése: A weboldal böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. ( IP cím,látogatás időtartama,operációs rendszer, böngésző típusa stb). Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen.Az adatrögzítés további célja, felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget.Az elemzés során felmerült adatokat más információkkal nem kötjük össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszünk.Az érintettek köre, a weboldalt látogató valamennyi felhasználó. Az adatkezelés időtartama, törlésének határideje: az állandó cookie-k fájlként tárolódnak számítógépeden, vagy mobil eszközödön legfeljebb 12 hónapra. Az átmeneti cookie-k eltűnnek, ha bezárod az oldalt.

Bezár