steak

Chilion steak potato (dip)

Chilion steak potato (dip)

Take 20-24 potatoes, clean and wash them. Slice them up then add salt and pepper with the combination of two pinches of Habanero powder.

Then place them in a preheated oven, on 180 degrees, cook for 25-30 minutes and sprinkle them at least twice, slightly with extra virgin olive oil.

They are ready to be taken out when the outside is perfectly golden. Optionally, I always decorate the potato with some fresh thyme which enhances the flavors as well.

I serve this with two different sauces: one of them is the Chilion Habanero; the other one is a soft, cream-based sauce spiced up with Chilion Jolokia sauce.

Sometimes, nothing can be better than such a simple finger food with two hell-of-a-sauces!

Annak érdekében, hogy minél tökéletesebb marketing információkkal tudjuk ellátni látogatóinkat, weboldalunkon személyre szabott sütiket (cookies) használunk. Részletek

Cookie-k (sütik) kezelése: A weboldal böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból. ( IP cím,látogatás időtartama,operációs rendszer, böngésző típusa stb). Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen.Az adatrögzítés további célja, felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget.Az elemzés során felmerült adatokat más információkkal nem kötjük össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszünk.Az érintettek köre, a weboldalt látogató valamennyi felhasználó. Az adatkezelés időtartama, törlésének határideje: az állandó cookie-k fájlként tárolódnak számítógépeden, vagy mobil eszközödön legfeljebb 12 hónapra. Az átmeneti cookie-k eltűnnek, ha bezárod az oldalt.

Bezár