Chilion mártogatós STEAK burgonya

Chilion mártogatós STEAK burgonya

15-20 db burgonyát megtisztítom, gerezdekre vágunk majd sóval borssal és két jókora csipet Chilion Habanero porral fűszerezem.

Ezután előmelegített sütőbe helyezem, 180 fokra, 25-30 percre és minimuk két alkalommal extra szűz olíva olajjal enyhén meglocsolom.

Amikor aranybarna színű kiveszem és friss kakukkfűvel díszítem, ízesítem.

Kétféle mártogatóssal kínálom az egyik a Chilion Habanero, a másik pedig egy lágy tejföl alapú mártogatós, amit Chilion Jolokia szósszal teszek ördögivé.

Egyszerű étel, de sokszor nem is vágyunk többre, mint egy jó mártogatós vacsorára.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szeretném a 300 Ft-os kupont!
Feliratkozom a hírlevelekre, és kérem a 300 Ft értékű kupont!
    FELIRATKOZOM
    Nem köszönöm!