Carolina Reaper

(11 customer reviews)

4 500 Ft

100% pure Carolina Reaper chilli pepper. That’s CRAZY hot! The world’s hottest pepper now! Must TRY!

Buy more for less money!

Quantity 3/pcs 4/pcs +
Price 4 185 Ft 3 960 Ft

18 in stock

SKU: 010 Categories: ,

11 reviews for Carolina Reaper

 1. Hencz Roland

  Ilyen erőset még életemben nem ettem, pedig nagy chili imádó vagyok. Magyar és külföldi szószokat is vásárolok rendszeresen, de az a Reaper brutális. Mellette ízlik a szósz íze, nem ecetes, nem sós, tisztán érzem a chili kissé fanyar, egyedi ízét! Hatalmas GRATULA a CHILIION TEAM-nek, ezt nagyon eltaláltátok! 😊 (megint)

 2. Schaller Tibor (verified owner)

  Na ez tényleg ütős lett, az igazat megvallva nekem a Jolokia 4X nem igazán nyerte el a tetszésemet, kicsit sok volt az ecetes mellék íz, így nem voltak nagy elvárásaim, ez viszont nagyon bejött. Isteni illata van, nincs semmi zavaró egyéb íz, csak a brutálisan csípős, mégis zamatos Carolina paprika. Az adagolással tényleg csak csínján, egy tányér leveshez késhegyni még éppen kellemes, jó ideig kitart ez a “kis” üvegcse.

  • Robi

   Köszönjük! Habár a Jolokia 4X-be ecet egyáltalán nem kerül. Ennek ellenére elfogadjuk, hogy az az íz világ nem jött be, az pedig annál jobban! 🙂

 3. Szabó Bálint (verified owner)

  Na ez egy igazán brutálisan csípős cucc lett,de közben nagyon finom is. Amíg le nem zsibbadt teljesen tőle a fogínyem és a nyelvem,addig hosszú perceken át lehet érezni azt a kellemes paprika ízt.
  Chilion ezzel megint csak bebizonyította,hogy a jövőben is itt kell vásárolnom,mert itt nincs mellébeszélés,itt tényleg 100%-ban azt kapja mindenki,ami rá van írva.az üvegre.

 4. Gaben

  Ez nem embernek való..:D

 5. hegedus.eszter86 (verified owner)

  Páromnak rendeltem meglepetésből és telitalálat volt 🙂 Nagyon szereti a csípőset és ennek kifejezettem nagyon finom íze van – Verhetetlen.

 6. BB

  Csak 5 csillag van? Ajándékba kaptam karácsonyra. Habaneroval kísérleteztem itthon, de ez sokkal jobb. Nincs az a könnygáz szaga, mint a habaneronak. Az első találkozás brutális volt, de még mostanság is túlzásba tudok esni. Nagyon jó az íze, paprika, nem ecet, nem só, nem tartósító.
  6*

 7. David (verified owner)

  Nagyon finom, és amennyire finom annyira erős 😀 jól eltaláltátok, gratula 🙂

 8. Botos Zoltan

  Nagyon eros es finom

 9. Horváth Károly (verified owner)

  Pár másodpercig lehet érezni az ízét,finom és nagyon jellegzetes, ahogyan az illata is. Utána pedig, mint olvadó láva… Kegyetlen 👍Gratulálok 👌

 10. Huszár Gábor (verified owner)

  Nagyon jó cucc, lassan a kávémba is ezt teszek:)

 11. Holczmann Norbert

  Pécsett sikerült végigkostolni a kinálatot, és nekünk is ennek a főzetnek az ízvilága volt a legütősebb. A zamat és a csípősség tökéletes kombinációja!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0